A Hafner-Pneumatika az ipari automatizálás számára állít elő komplett szelepprogramot. Mágnes-, és pneumatikus szelepek mellett kínálatában pneumatikus vezérlések és csoportos szerelésű szelepek is szerepelnek, ebből kifolyólag különböző egyedi megoldások kivitelezésére specializálódtak. A Hafner-Pneumatika az ipari pneumatika elemek fejlesztésében szerzett több mint 30 éves tapasztalattal áll megrendelői rendelkezésére.

Szelepek

Az átfogó termékválaszték magába foglalja a pneumatikusan, az elektromosan, a manuálisan és a mechanikusan működtetett szelepeket, valamint különböző egyedi megoldású szelepeket.

Hengerek

A hengerválaszték magába foglalja a DIN ISO 6432 szabvány szerinti kör keresztmetszetű hengereket, valamint a DIN ISO 6431 szabvány szerint készült összehúzó csavaros hengereket. Mindegyik típushoz rendelkezésre állnak a különböző kiegészítő tartozékok, felfogó elemek.

Csatlakozók

Dugaszolható gyorscsatlakozók és hollanderes csatlakozók teljes választéka, valamint kiegészítő tartozékok egészíti ki a kínálatot.

Levegő előkészítők

A sűrített levegő előkészítésére teljes, moduláris felépítésű rendszer áll rendelkezésre, melyből tetszőleges összeállítású levegő előkészítő egység állítható össze.

www.stopfakebearings.com